Шумен. Българските младежки делегати към ООН Александра Мирчева и Ива

...
Шумен. Българските младежки делегати към ООН Александра Мирчева и Ива
Коментари Харесай

Шумен: Българските младежки делегати към ООН ще се срещнат с млади хора от града

Шумен. Българските юношески делегати към Организация на обединените нации Александра Мирчева и Ива Цолова ще гостуват в Шумен, с цел да се срещнат с младежи от града и да им показват благоприятни условия за включване в стратегии и начинания на Организацията на обединените народи. Това оповестиха от пресцентъра на Община Шумен . Посещението е част от серия срещи с младежи от 8 града в България, които Мирчева и Цолова осъществят като български юношески делегати към Организация на обединените нации с мандат 2016 - 2017 година
Делегатите ще срещнат младежите с програмата „ Български юношески делегати към Организация на обединените нации “ и с разнообразни благоприятни условия за включване на младежите в стратегии и начинания на интернационално и национално равнище. Гостите на събитието ще схванат кои са 17-те Цели за стабилно развиване, които светът си слага до 2030 година и по какъв начин всеки един от нас може да „ промени света “, започвайки от своята общественост. Освен това участниците в срещите ще имат опция да дадат своите хрумвания и оферти по значими за младежите въпроси, които младежките делегати да показват пред виновните за взимане на решения институции в България.
Срещата в Шумен ще се организира с общителното подпомагане на община Шумен в Младежки дом – Шумен от 16.00 часа. Очаква се на нея да участват младежи, студенти, възпитаници, представители на организации, юношески служащи, представители на институции, работещи с и за младежи и всички, които биха желали да се срещнат с забавни тематики, касаещи младежите в Шумен и по света.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР