Щутгарт също ще играе на полуфиналите за Купата на Германия,

...
Щутгарт също ще играе на полуфиналите за Купата на Германия,
Коментари Харесай

Щутгарт е на полуфинал за Купата на Германия след късна победа над Нюрнберг

Щутгарт също ще играе на полуфиналите за Купата на Германия, откакто пребори Нюрнберг с 1:0 като посетител в третия четвъртфинал от програмата на шампионата. Енцо Мило вкара единствения гол в 83-тата минута.

Айнтрахт Франкфурт и Фрайбург също към този момент се класираха, а в последната двойка противници са Република България Лайпциг и Борусия Дортмунд. Мачът в Нюрнберг беше дебютен за новия ментор на “швабите ” Себастиан Хьонес, който преди два дни размени Бруно Лабадия.

Срещата беше конфликт сред два закъсали тима, защото Щутгарт е финален в Първа Бундеслига, а “франките ” са на три точки от изпадащите във Втора Бундеслига.

Тимът от елита обаче сподели повече класа. Първото полувреме беше скучно без никакви положения, само че през вторите 45 минути футболистите от Щутгарт прегазиха своя конкурент. В последна сметка обаче в мрежата на домакините падна единствено един гол, и то чак 7 минути преди края, когато Мило осъществя.

Иначе срещата на “Макс Морлок Щадион ” започва с 30-минутно забавяне поради запушване по пътя към стадиона, което забави идването на почитателите на двата клуба. 50-хилядното оборудване беше разпродадено, поради което беше изработен и този жест към последователите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР