Щур купон с водни забавления, незабравими рожденни дни и страхотни

...
Щур купон с водни забавления, незабравими рожденни дни и страхотни
Коментари Харесай

В комплекс „Ролбата – Nautilus”: незабравими водни емоции за децата, релакс - за родителите


Щур ваучър с водни занимания, незабравими рожденни дни и страхотни летни страсти за децата предлага комплекс „ Ролбата – Nautilus ” на Южния плаж във Варна. А до момента в който малчуганите се веселят, техните родители могат да си почиват на брега на морския бряг и да събират загар с разхладителни питиета и коктейли.



За всекиго от клиентите на комплекса  има по нещо. Единствената водна пързалка във Варна, посреща дребни и огромни всеки ден от 10.00 до 19.00 часа. И всеки се спуска, с цел да му върви по вода и да изпита удоволствието да огледа плажа и морето от високо. Но това не е всичко. Басейнът с гореща минерална вода е разполагаем на тези, които желаят да употребяват лечебните й свойства, всяка заран от 8.00 до 10.00 часа.



Неповторимата атмосфера на комплекса се добавя от дизайнерската конюнктура на ресторант " Наутилус ", където можете да опитате морски специалитети, пици, бургери и барбекю по истински предписания. Прясна риба и хрупкави пържени картофки, салати, предястия и десерти...В менюто се предлага за всекиго по нещо.



Комплексът  съчетава водните страсти и духа на подводничарите. Комплексът разполага с 200 места - на закрито, край басейна и на пясъчната линия. За уют и успокоение можете да изберете една от шатрите, които разполагат с по 8 места.

Бъдете наши посетители! Очакваме Ви!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР