Щрак, Марийке! Депутатите от ГЕРБ Любен Дилов-син и Лъчезар Иванов

...
Щрак, Марийке! Депутатите от ГЕРБ Любен Дилов-син и Лъчезар Иванов
Коментари Харесай

Скандал! Демократична България топи Любен Дилов и д-р Ива...

Щрак, Марийке! Депутатите от ГЕРБ Любен Дилов-син и Лъчезар Иванов бяха изловени на летището в Истанбул в сряда късно вечерта, като и двамата пропуснаха първия работен ден на Народното събрание след Нова година, който се падна точно на 5 януари.

Адвокат Полина Велчева от Демократична България снима народните представители от някогашната ръководеща партия твърди, че фрагментите са до момента в който чакат за полет от Истанбул до София. Тя разгласява фотосите във фейсбук страницата си, съпроводени с изострен коментар, написа " Лупа ".



" Борисов подреди на депутати си да отсъстват единствено при “смъртен случай, бракоразвод и сватба”. Днес 05.01.2022г. е работен ден за Народно събрание и се чудя Любен Дилов (син) и Лъчо “Мозъка” по какъв мотив са били на полета от Истанбул до София през работно време …. Чл.13 от Правилника на Народно събрание постановя, че при безпричинно неявяване от пленарно съвещание на народния представител се прави удръжка от дневното му заплащане.

Без да мога да го изчисля с акуратност е към 300 лева дневно!! (Без да знам дали са членове на комисии, а от заплата от 4800 лева.) … въпросът ми е - тези почти 600 лева през днешния ден, който платихме като заплати на двамата депутати от нашите пари ли са? Защо не извършват на Борисов нарежданията да вървят в Народно събрание??? Защо ние разрешаваме всичко това??? ", написа възмутената юристка.

Отдолу заваляха мнения на гневни последователи на " Демократична България ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР