Щом всички искат да паднем в пропастта, ще паднем. Мокрите

...
Щом всички искат да паднем в пропастта, ще паднем. Мокрите
Коментари Харесай

Борисов: Да е жив и здрав президентът Радев, защото дълго ще управлява. Коалиция с БСП и ДПС - не

Щом всички желаят да паднем в пропастта, ще паднем. Мокрите сънища на Политическа партия - Демократична България да ми сложат етикет “ГЕРБ - Българска социалистическа партия - Движение за права и свободи ” няма да се осъществен. 30 дни получаваме заплати и не свършихме нищо. Следващите 30 ще е същото. Това съобщи на влизане в пленарната зала водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той бе изострен към " Продължаваме промяната ", тъй като желали с споровете в Народното събрание да печелят локалните избори. " Христо Иванов и Атанас Атанасов ги е позор от Политическа партия, само че стоят в профил и се надяват да ни бият на локалните избори. Няма да стане! ", съобщи той.

" На президента Радев му поисквам да е жив и здрав, тъй като дълго ще ръководи и е последното избавление на българите сега. Това го споделям на Христо Иванов, Атанас Атанасов и всички тези от Демократична България, които стоят от страни, срамят се от Политическа партия, само че мълчат, потривайки ръчички, че може да вземат нещо в локалната власт ".

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии в коридорите на Народното събрание преди началото на пленарното съвещание. Днес ГЕРБ-СДС стартира серия от срещи с парламентарно показаните политическите сили - " Възраждане ", Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ преди приемането на първия мандат за сформиране на държавно управление.

" Да искаш с 60 депутата от 240 да ти дадат безспорна власт е надменно, безконтролно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с почитание към другите политически празненство и ще им представим нашата стратегия ", сподели водачът на ГЕРБ по адрес на ПП-ДБ.

„ ИТН “ бяха първите, които използваха думата „ чегъртане “. Срещу безотговорността на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ личностите в Народното събрание, а не партиите, би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не. Всичките ви анализатори изясняват какъв брой е неприятно и пагубно да се отиде на избори “, обърна се Борисов към представителите на медиите в Народното събрание. 

" Отговорността била изправена против безнаказаност. Личностите в Народното събрание би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не. Вчера чух много от водачите на другите партии. Още не сме почнали договаряния, а към този момент чуваме кой ще е помощно колело и така нататък Искате избори, желаете дефолт (фалит - бел.ред.) както споделят в Щатите? Ще го получите. Щом всички политически партии заедно желаят да паднем в пропастта - ще паднем ", разяснява Борисов.

" Ние предлагаме единствено персони - за един, за три, за шест месеца... Мокрият им сън - ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да ръководят, няма да стане ", добави той.

" 30 дни взимаме заплати (в Народното събрание - бел.ред) и никаква работа не сме свършили ", сподели Борисов. 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР