Щом има органично вещество, винаги може да има някакъв вид

...
Щом има органично вещество, винаги може да има някакъв вид
Коментари Харесай

Експерт с важни уточнения за новата ваксина на Пфайзер и Бионтех

Щом има органично вещество, постоянно може да има някакъв тип опозиция у организма, който да покаже, че имунизацията някак не му пасва като материал. Това сподели за Нова тв доктор Тодор Попов от болница " Св. Иван Рилски ". 

" Теоретично ваксината на Pfizer е със относително невисок капацитет да провокира такива реакции, тъй като става дума за относително елементарен от органична позиция материал, който не е толкоз огромен като молекула. Това понижава шанса той да провокира алергична реакция ", посочи той.

" Да внимават хората с типичен алергии, такива, които се съпротивляват на непознати субстанции, произвеждащи антитела, които могат да отключат някаква реакция. Те би трябвало да бъдат най-застрашени, само че това не значи че няма да има различен човек, който в даден миг не може да получи някаква реакция. 

Опасността е на всички места. Виждате, че опитваме да предотвратим такива реакции ", сподели още той и добави, че би трябвало да се продължи с деликатния асортимент на тези, които да бъдат ваксинирани.

" Имат роля съпътстващите болести. Не желая да съм прекомерно съответен, само че сигурно някои медикаменти, които може да приема човек с проблеми със сърдечно-съдовата система, може да усилят някои реакции. Това е случаен образец. Препоръката е да има консултация и някакъв тип прелиминарен асортимент ", добави специалистът.

Запитан по какъв начин стои въпросът с използването на алкохол, той отвърна: " Тук приказваме и за количества. Трябва да бъдем постоянно съответни. Не съм задоволително осведомен с съветския проблем и съветската ваксина, само че към този момент за другите ваксини няма инструкции, че би трябвало да има строго възпиране ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР