Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца?

...
Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца?
Коментари Харесай

Марешки избухна срещу протестите: Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца?

Що за изрод би трябвало да си, с цел да малтретираш деца? С този изострен въпрос водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 се обърна към протестиращите поради случая с блокираното в кола семейство на бул. "Ситняково " нощес.

"Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, „ Отровното трио” и всички останали радетели на блокадите да поемат виновността и отговорността за малтретирането на едно българско семейство нощес на бул. „ Ситняково” в София. Всеки естествен човек е покъртен и омерзен от фрагментите, в които протестиращи мъже брутално чупят колата на хората, псуват майката с най-долни цинизми, а вътре плачат две деца! ", разяснява политикът

"Кой ще дава отговор в този момент пред закона за това брутално принуждение?! Кой ще носи отговорността за нанесените душевен контузии на две българчета?! ", пита Марешки.



Марешки отива и по-далеч в прогнозата си, че напрежението ще се ускори, говорейки, че има опълчване сред едни жители против други.

"Това, за което предизвестявам от две седмици, се случи. България е в революция с непредвидими последствия. Блокадите не са против ръководещите, а против българите. Блокиращите сами изродиха концепцията с дивотия и експанзия! „ Отровните”, Радев, Манолова, Иванов и останалите „ лидери” извършиха дадената им поръчка- отровиха обществото ни, насъскаха хората едни против други. Крайно време е да им се потърси правосъдна отговорност! ", написа във фейсбук още водачът на ВОЛЯ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР