Що се отнася до ситуацията в Запорожката атомна електроцентрала, сега

...
Що се отнася до ситуацията в Запорожката атомна електроцентрала, сега
Коментари Харесай

Зеленски: Русия е единствената опасност за Запорожката АЕЦ

" Що се отнася до обстановката в Запорожката атомна електроцентрала, в този момент целият свят би трябвало да осъзнае, че общата сигурност зависи напълно от световното внимание към дейностите на окупаторите в централата. Русия би трябвало ясно да осъзнае, че светът вижда какви сюжети готви и е подготвен да отговори. " Това написа украинският президент, Володимир Зеленски, в своя " Телеграм " канал, написа Факти.бг.

" Радиацията е опасност за всички по света и атомната електроцентрала би трябвало да бъде изцяло предпазена от всевъзможни радиационни произшествия. Различните страни имат свои лични разследващи и други благоприятни условия, с цел да знаят какво тъкмо се случва и кой е отговорен.

Сега имаме информация от нашето разузнаване, че съветските войски са сложили предмети, наподобяващи експлозиви, на покрива на няколко енергоблока на Запорожката атомна електроцентрала. Може би за преструване на офанзива. Може би имат различен сюжет. Но във всеки случай светът вижда – не може да не вижда – че единственият източник на заплаха за Запорожката атомна електроцентрала е Русия и никой различен.

За страдание нямаше навременен и огромен отговор на терористичната офанзива против водноелектрическата централа Каховка. И това може да подтикне Кремъл да извърши ново зло. Отговорност на всеки в света е да го спре, никой не може да стои настрани, защото радиацията визира всички. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР