Що се отнася до ремонта на апартамент, банята е едно

...
Що се отнася до ремонта на апартамент, банята е едно
Коментари Харесай

5 лесни начина да преобразите банята без ремонт

Що се отнася до ремонта на апартамент, банята е едно от най-трудните пространства. Преместването на нещо в него постоянно е просто невероятно, а подмяната на оборудването е скъпо. Това може да докара до обезсърчение всеки, който желае да промени нещо в банята си, само че няма време или средства за главен ремонт.

Интериорен дизайнер и началник на онлайн учебно заведение по промишлен дизайн е помислил за тези хора и е предложил в своя Инстаграм профил пет лесни метода, с които оказва помощ за преобразяването на баня без доста старания и обилни разноски.

1. Променете формата на огледалото

Квадратното огледало може да бъде сменено с кръгло, овалното с правоъгълно и назад. Размерът на огледалото също въздейства на комфорта в едно помещение: огромното образно усилва пространството. Струва си да се обърне внимание на салдото на размерите, мивката и огледалото би трябвало да пасват между тях. Това никога няма да ви коства нито старания, нито доста средства. Старото оглрдало можете да употребявате в друго помещение или да подарите на родственици или познати, които вършат ремонт на банята.

2. Тъмната зона на душа

Тъмните геометрични форми придават на банята специфична атмосфера. Прегради, които са в звук със смесителите, ще добавят този незабравим интериор.

3. Сложете мек пуф

Ще добави прелест към стаята. За тапицерия би трябвало да се избират велур или кадифе. Пуфът може да се употребява и за предпазване на разнообразни дребни предмети.

4. Закачете полилей

Това е самоуверено решение и несъмнено ще добави разкош към банята. Ако не сте подготвени за полилей, сменете лампите с различен модел, само че с необикновена форма.

5. Добавете фон

Подобно на елементарна стая, банята може да бъде украсена с картина или панел. Поставете декоративни фигурки, изкуствени растения, сувенири по рафтовете. Експозицията може да се трансформира съгласно настроението или един път в сезона. Сезонната украса е изключително занимателна или такава, обвързвана с избрани събития. Ще е занимателно освен, когато се употребява помещението, само че и когато се сменя декорацията.

Експертите приказваха за това какъв брой елементарно е да се избегнат постоянно срещани неточности при подреждането на банята. Само няколко съвета ще я създадат комфортна и стилна. Достатъчно е да се допитате до специалист в региона и да следвате насоките му.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР