Щерката на покойния журналист Димитър Цонев – Деси, очаква дете

...
Щерката на покойния журналист Димитър Цонев – Деси, очаква дете
Коментари Харесай

Деси Цонева крие от суеверие, че е бременна в третия месец от милионер!

Щерката на починалия публицист Димитър Цонев – Деси, чака дете от приятеля си Явор Стефанов. Мъжът на тв водещата е с 19 години по-възрастен от нея, само че това въобще не пречи на връзката им. Неотдавна брюнетката се похвали с годежен пръстен, а в този момент е бременна в третия месец, издават хора от обкръжението й, дочу HotArena.

Деси към момента не желала новината за бременността й да се популяризира и по тази причина я е споделила единствено с най-близките си. Тя била суеверна и изчаквала първите сериозни месеци да отминат и чак тогава да разгласи обществено, че чака правоприемник. Може би това е повода да отхвърли новината, която се появи точно на Великден. Някои пък позволяват, че има възможност тя да не желае да задържи детето. Каква е истината, ще стане ясно напълно скоро... Ако се роди, бебето ще е второ дете за водещата и трето за годеника й, който има по-големи дъщери от първата си брачна половинка.

Цонева и Стефанов са дружно от две години, а възрастовата бездна посред им ни минимум не ги смущавала. Запознати издават, че огнената Десислава се чувствала подготвена да му се врече във безконечна честност, тъй като общуването им било вдъхновяващо. „ Разликата ни е 19 години – колкото е един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата орис! Как да нямам доверие, откакто нито един път не сме се скарали съществено, откакто връзките ни са толкоз вдъхновяващи и даже жестоки подмолни интриги не съумяха да всеят разкол посред ни? Явор е индивида, който е съдбоносен за мен ", разказвала е риалити звездата.Тя от много време си пада по зрели мъже – предходният й другар Георги Джамов също гонеше 50-те, само че с него не съумяха да се схванат и се разделиха мъчително. „ Жоро се издъни извънредно, доста съм афектирана. То нещата и без друго не вървяха. Не виждам по какъв начин в това състояние можем да останем другари или да поддържаме каквито и да било връзки. Дали невярност е в основата на раздялата ни? Да, само че не желая да  разясня повече! ”, показа тогава Деси.

Говори се, че фамилията й също не одобрявало Джамов за шурей, тъй като преди години имал връзки с вуйна й Теодора. Майка й Мариана си отдъхнала, когато схванала, че са разграничени, и посъветвала дъщеря си по-внимателно да сортира гаджетата си. След разлъката журналистката не страда дълго и се втурна в търсене на нов мъж. Когато се залюби със заможния издател Явор Стефанов, притежател на две от най-големите издателства за учебници у нас – „ Булвест 2000 ” и „ Анубис ”, той още имаше брак с някогашната си брачна половинка, само че скоро се разведе, с цел да угоди на Деси. До оня миг двамата криеха връзката си, само че по-късно обществено се показаха като двойка и към този момент не се тормозят от възприятията си.

„ Срещнахме се напълно инцидентно. Майка ми ме предложения на отмора с нея и сина ми Яни с безусловно нова компания, която съвсем не познавахме. След гибелта на баща имахме потребност от нещо такова. Аз одобрих и там срещнах Явор. Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заприказва и на третия взор бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и от този момент не сме се пускали. Любов от пръв взор – истина е, съществува! ", разказвала е Цонева за запознанството си със заможния предприемач. Финансовото му положение се пресмята на над 50 милиона лв.. Сега тя живее в неговия апартамент дружно с по-малката му щерка от предходната връзка. Голямата към този момент е на 20 години и е независима. В началото девойките не приемали добре мащехата си, само че последователно привикнали и намерили общ език. Сега са даже приятелки. 9-годишният наследник на Деси също харесвал предприемача и се чувствал добре около него.

„ Явор е в действителност страховит човек! Понякога дори си мисля, че баща ми го е пратил, с цел да ме види щастлива още веднъж. След гибелта му бях извънредно нещастна и методът, по който живеех, не променяше това. Търсех себе си, събирах се с несъответствуващи компании, имах неверна връзка, в която не бях щастлива. Явор ме извади от тази меланхолия и още веднъж мога да кажа с ръка на сърцето, че съм същински щастлива и имам вяра единствено в хубави неща. Върнах си този мощен позитивизъм и усет към живота, който постоянно съм имала! ", откровена е наследницата на Димитър Цонев. Засега Янчо Таков - трети приемал новината за бременността на майка си умерено, само че тя имала дребни терзания, че може да прояви ревнивост. „ Иска да му обръщам повече внимание и се мръщи, в случай че не съумявам. Надявам се бременността да премине обикновено и да завърши наред с появяването онлайн и крепко бебе ”, споделила терзанията си Цонева пред свои близки. За да не вреди на плода в утробата си, тя внезапно спряла приема на алкохолни питиета и понижила цигарите. Деси се опитвала да живее здравословно, въпреки че това й коствало огромни старания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР