Щерката на Ива Екимова и Дими от Сленг - Дара

...
Щерката на Ива Екимова и Дими от Сленг - Дара
Коментари Харесай

Ужас: Маги Халваджиян докарал Дара Екимова до мисли за самоубийство!

Щерката на Ива Екимова и Дими от Сленг - Дара Екимова, накара феновете да настръхнат от смут. Буквално. Младата певица показа най-тъмните си моменти в живота и разкри, че преди няколко години е била на косъм от съдбовна постъпка.

Дара не желала да яде, не желала да живее даже, а повода за чудовищния й срив бил Маги Халвадвжиян - или по-точно неговото шоу " Като две капки вода ". Когато Дара Екимова взела участие в него, получила свиреп бърнаут, плюс меланхолия от реакциите на феновете.

" Подготовките, подготовките, стресът бяха на най-много. Изцеждах се до последна капка сила, а след това - вместо да бъда щастлива, аз плачех с часове. Чувах и четях всевъзможни обиди за себе си - от това какъв брой съм грозна и дебела, до това, че не мога да пея. Обиждаха ме, че съм в предаването с връзки и единствено поради имената на родителите ми, другояче не съм коствала нищо. Това ме унищожи и отключи хранителното ми разстройство ", споделя Дара.

Тя добави, че всякога, когато седнела да се храни, имала чувството, че не е заслужила да го прави, че всяка хапка храна ще я направи още по-противна в очите на хората.

Радва се, че е потърсила помощ и че през днешния ден тези ужаси са зад тила й и приканва хората да не се затварят, а да споделят и да приказват за тези неща.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Маги Халваджиян Дара Екимова Като две капки вода Дара Ива Екимова Дими от Сленг Сленг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР