Щедър подарък на своята майка е направила Гала.ТВ водещата е

...
Щедър подарък на своята майка е направила Гала.ТВ водещата е
Коментари Харесай

Гала купи апартамент на майка си - slava.bg

Щедър подарък на своята майка е направила Гала.

ТВ водещата е решила да купи на родителката си необятен апартамент в столицата, в който тя да остарява удобно. След като дълги години майка й обитавала нейното жилище, в което тя съжителства с втория си мъж Стефан и щерка си Мари, домът на тв звездата станал прекомерно стеснен за толкоз доста народ и тя се решила на сериозната инвестиция.

Покупката на жилището в действителност се оказала повече от рационална, защото е момента майката на Гала, която е стара и попада в рисковата група, може да кара изолацията сама, отдалечена от околните си. Така от една страна водещата се чувствала спокойна, че няма да я болести, защото не е спряла да работи и всекидневно да се среща с десетки хора около предаването си, само че от друга й било мъчително, че не можела да я прегърне.

С горест в очите Гала отишла пред вратата на майка си преди дни, когато старата дама чествала своя рожден ден, с цел да й честити и да я изненада. Придружили я още Мари и племенницата й. Трите обаче не се доближили на по-малко от 2 метра от рожденичката и си дали по една наздравица от разстояние и екипирани с маски.

Гала нямала самообладание изолацията да завърши, с цел да гушне родителката си, която в последните години е нейна единствена опора, откакто татко й умря ненадейно от алергичен потрес, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР