ще видят истинска кулинарна битка между двама от професионалистите, които

...
ще видят истинска кулинарна битка между двама от професионалистите, които
Коментари Харесай

Никола срещу Тихомиров в битка за оставане в Hell’s Kitchen

ще видят същинска кулинарна борба сред двама от експертите, които до този миг са посочили сериозна упоритост да играят за победа във втория сезон Hell’s Kitchen – Никола и Тихомиров. Господин „ Високо самочувствие “ против господин „ Компромис “ ще демонстрират своите умения, познания, въображение и опит, с цел да впечатлят началник Ангелов и да заслужат оставането си в кухнята на Ада. Какви ли качества ще са им нужни обаче, с цел да се оправят с вечерната резервация ще разберем тази вечер в решаващия за седмицата епизод на шоуто. Със сигурност ще гледаме сериозен набор от подмолни техники, удари под кръста и непредвидени обрати, с цел да надделее по-добрият. Ще съумеят ли тимовете да се оправят с тежката задача да нахранят гостите на ресторанта и по едно и също време с това да поддържат в борбата за оставане Никола и Тихомиров ще гледаме от 21:00 часа по NOVA.
 Тихомиров NOVA
Шеф Ангелов ще провокира готварските умения на своите най-претенциозни готвачи Тихомиров и Никола с на пръв взор лесна задача, само че с много уловки и компликации при осъществяването й. От по-добрия ще се изискват хладнокръвие, техника, умения и опит, с цел да бъде очарован началник Ангелов и да заслужи възклицанието „ Брилянтно осъществяване! “.
 Никола NOVA
За първи път премията на спечелилия в кулинарния дуел ще му обезпечи преимущество, за което всеки мечтае в борба на „ живот и гибел “. Ще забележим тънки сметки и хитри ходове, типични за добър пълководец или пък за потаен състезател, само че дали това ще е спънка за професионалните готвачи да се оправят с вечерната резервация?-->

Ще разберем и дали ще останат удовлетворени специфичните посетители на ресторанта - телевизионната легенда Слава Рачева , фамозният ваятел Ставри Калинов , сладкопойният квартет „ Славей “ , както и три от най-красивите топ манекенките на България. Към провокациите на вечерта ще се добави и още една изключителна обстановка, която ще принуди един от тимовете да извършват поръчките в кухнята в понижен състав още при започване на вечерта.

Ще има победил, само че той ще бъде единствено един. Кой ще бъде идващия, който ще напусне вечно шоуто – Никола, лауреатът на Гордън Рамзи или Тихомиров, персоналният началник на шейх Мансур ще разберем довечера от 21:00 часа в Hell’s Kitchen по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР