"Ще ви избия", "Ще ви разчленя и после ще ви

...
"Ще ви избия", "Ще ви разчленя и после ще ви
Коментари Харесай

Убиецът на Виола към бившата си и сестра й: Ще ви разчленя и ще ви излежа

"Ще ви избия ", "Ще ви разчленя и след това ще ви излежа ". Това са единствено част от есемесите, които арестуваният за убийството на студентката Виола Николова Стефан Станев пращал на някогашната си брачна половинка Благовеста и сестра й Станислава, написа в. "Телеграф ", базирайки се на източници в Министерство на вътрешните работи.

Жената и фамилията й подали четири сигнала в полицията против наркомана, а един от тях е изпратен в прокуратурата с мнение за формиране на дело за опасност за ликвидиране.

Станев беше задържан до заведение в Созопол, откакто умъртви по изключително нечовечен метод студентката Виола Николова в жилището им в кв. "Света Троица " в София. Мъжът първо счупил черепа на гаджето си със стик за голф, по-късно забил нож в гръкляна й. Острието обаче се счупило и той взел втори нож, с който пробвал да й отреже главата. Накрая завил натрупа с одеало и поставил плюшено коте от горната страна.

Този човек е извънредно нечовечен. Мотивът му е ревнивост. Предупреждаван е документално обратно във времето за закани към някогашната си брачна половинка и фамилията, съобщи пред всекидневника основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Преди да се запознае с Виола, Стефан имал брак с друга жена – Благовеста, от която има дете. Тъщата Красимира Манчева разкри, че той тормозел и по-малката й щерка Станислава. Изпращал й известия със полов подтекст, както и със закани за ликвидиране. При други пък плашел да избие цялата фамилия. Срещу него Благовеста подала два сигнала в полицията, сестра й един и майката един, сочи справката на силовото ведомство. Полицаите викали Стефан и му издавали предупредителни протоколи. Той пък се оправдавал, че бил обиден затади провалени срещи с дъщеричката си, по тази причина плашел някогашната си жена.

Стефан се срещнал с Виола в клиниката за наркомани във Варна, където се лекувал. Събрали се да живеят дружно преди 3-4 месеца, само че непрекъснато се карали. Станев бил незает, като го издържало фамилията му. Майка му била заможна жена, с три аптеки. Именно тя му купила джипа, с който Стефан избягал към морето.

В ареста наркоманът непрекъснато обяснявал, че е вманиачен, разкриват служители на реда. Той признал за кървавото ликвидиране на Виола, само че твърдял, че тя е грешница и води циничен метод на живот, а той я избавил от този безнравствен метод на битие.

Според специалисти Стефан умишлено се прави на психологично болен, само че занапред ще бъде проучен, разясняват проверяващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР