Ще участват четирима от олимпийците ни - Антъни Иванов (ПСК

...
Ще участват четирима от олимпийците ни - Антъни Иванов (ПСК
Коментари Харесай

46-годишна ще плува на държавното в София

Ще вземат участие четирима от олимпийците ни - Антъни Иванов (ПСК Черно море, Варна), който ще започва единствено в две дисциплини - 50 м бътерфлай и 200 м св. жанр, Калоян Левтеров (Славия) - на трите гърба, Любомир Епитропов (Вихрен, Сандански) - трите бруста, 50 м св. жанр и 50 м бътерфлай, Диана Петкова (Спринт, Пловдив) ще започва на 50, св. жанр, 50, 100 м бруст, 50 тил, 200 м съчетано. 

Не е деклариран осмият от Токио 2020 Йосиф Миладинов. 13-ата от последното международно в Будапеща Габриела Георгиева (Дамини ЛВ, София) с изключение на гърба ще плува и бруст.

На линия ще е и най-възрастният - 30-годишният Лъчезар Шумков (Спринт, София), който ще нападна поредна държавна купа в бруста. 

Иначе с най-голямо ЕГН на държавното състезание ще е 46-годишната Долорес Алварадо от Сейнт Джордж (София). Също ще плува трите бруста.

Фаворит за златото в кроуловия спринт е Дениел Нанков (ПСК Черно море, Варна)

Ще бъде забавна борбата на 200 м св. жанр сред Антъни Иванов и рекордьорът при юношите Петър Мицин. Велинградчанинът, който на 200 м бътерфлай стана четвърти на европейското за възрастта си в Букурещ, протяга ръка към държавната купа, в отсъствието на Антъни.

bgswim.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР