Ще търсим не обединение между личности, а около приоритети. А

...
Ще търсим не обединение между личности, а около приоритети. А
Коментари Харесай

Георг Георгиев хвърли бомба в ефир: ПП отказват коментари?! ГЕРБ може да се обедини с конкретни партии

Ще търсим не обединяване сред персони, а към цели. А точно отношението ни към войната в Украйна, нашата геополитическа позиция и осъждането на съветската експанзия. Трябва да заемем безапелационна позиция. Това сподели Георг Георгиев от ГЕРБ за „ Твоят ден “.

„ Всяка медиаторска група ще бъде формирана от специалисти, които ще следват цели в съответната сфера. Контактът ще бъде издирван посредством партийните централи. Важна е легитимността на цялата връзка посредством гласност. Хората би трябвало да виждат, да знаят и да чуват “, уточни той.

По думите му би трябвало обществената и енергийната рецесия да бъдат съществени проблеми за решение. „ Всички партии ще бъдат поканени на диалози. Зримо е, че „ Възраждане “ не попадат в нашите естествени сътрудници поради диаметралното противоположните им позиции. Да се вклиняват разграничителни линии е набиване на чеп във време, когато би трябвало да се обединим. На последващи избори надали ще има партия с по-добър резултат “, счита Георгиев. И добави, че Еврозоната е непоклатимост.

„ Относително удовлетворен съм, че Политическа партия отхвърлят мнения. Надявам се да обмислят позицията си. ГЕРБ може да се сплоти с партии, които дават отговор на евроатлантическата ни ориентировка. Това е Демократична България и Политическа партия. Движение за права и свободи също има такива правила “, акцентира Георгиев. И посочи, че промените не се базират на промяна на една персона.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР