Ще срещнеш любовта, мило момиче, тогава, когато най-малко очакваш. Тя

...
Ще срещнеш любовта, мило момиче, тогава, когато най-малко очакваш. Тя
Коментари Харесай

Любовта ще дойде тогава, когато най-малко очакваш! Просто вярвай! Силно!

Ще срещнеш любовта, благо момиче, тогава, когато минимум очакваш. Тя ще пристигна и ще преобърне живота ти на 360 градуса… Трудно ли ви е да срещнете верния човек? Когато имате проблеми с намирането на любовна връзка, е прекомерно елементарно да се обезсърчите или да приемете разрушителните легенди за срещите и връзките.

Животът като самичък човек предлага доста награди, като да вземем за пример свободата да преследвате личните си занимания и ползи, да се научите по какъв начин да се наслаждавате на личната си компания и да цените спокойните моменти на самотност. Въпреки това, в случай че сте подготвени да споделите живота си с някого и желаете да изградите трайна, потребна връзка, животът като самичък човек също може да наподобява разочароващ.

За доста от нас нашият прочувствен багаж може да трансформира намирането на подобаващия сантиментален сътрудник в мъчно пътешестване. Може би сте израснали в семейство, където не е имало модел за солидна, здрава връзка и се съмнявате, че такова нещо въобще съществува. Или може би историята ви на запознанства се състои единствено от къси връзки и не знаете по какъв начин да извършите една връзка трайна. Може да бъдете привлечени от неверен вид хора или да продължавате да вършиме едни и същи неприятни избори още веднъж и още веднъж заради забранен проблем от предишното ви. Или може би не се поставяте в най-хубавата среда, с цел да срещнете верния човек, или че когато го извършите, не се чувствате задоволително уверени.

Какъвто и да е казусът, можете да преодолеете всичко, което ви се коства за невероятно. Дори и да сте бъркали неведнъж или да имате неприятно минало, когато става въпрос за срещи, тези препоръки могат да ви оказват помощ да поемете по пътя към намирането на здрава, любяща връзка, която ще се задържи.

Не превръщайте търсенето на връзка в центъра на живота си. Концентрирайте се върху дейностите, които ви харесват, вашата кариера, здраве и връзките със фамилията и приятелите. Когато се концентрирайте върху това да сте щастливи, това ще поддържа живота ви уравновесен и ще ви направи по-интересен човек, когато срещнете някой специфичен.

Не забравяйте, че първите усещания не постоянно са надеждни, изключително когато става въпрос за запознанства в интернет. Винаги е належащо време, с цел да опознаете същински човек и би трябвало да преживеете да сте с някого в разнообразни обстановки. Например, какъв брой добре този човек устоя напрегнат, когато нещата не вървят добре или когато е изтощен, отчаян или гладен?

Играта за запознанства може да бъде нервна. Съвсем естествено е да се тревожите за това по какъв начин ще се натъкнете и дали вашата среща ще ви хареса или не. Но колкото и срамежливи или обществено неловко да се чувствате, можете да преодолеете нервите и самосъзнанието си и да създадете страхотна връзка.

Фокусирайте се на открито, а не във вътрешността. За да се преборите с нервите при първа среща, концентрирайте вниманието си върху това какво споделя и прави сътрудникът ви и какво се случва към вас, а не върху вътрешните си мисли. Да останете изцяло присъстващи сега ще ви помогне да откъснете мозъка си от паниките и несигурността.

Когато сте в действителност любопитни за мислите, възприятията, прекарванията, историите и мненията на някой различен, това си проличава – и те ще ви харесат за това. Ще изглеждате доста по-привлекателни и забавни, в сравнение с в случай че прекарвате времето си в опити да се рекламирате на срещата си. И в случай че не се интересувате същински от срещата си, няма смисъл да продължавате връзката си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР