Ще се проведе и обща среща с министър , с

...
Ще се проведе и обща среща с министър , с
Коментари Харесай

Спешна среща на вътрешния и регионалния министър с областния управител на Пловдив и кмета на Карлово

Ще се организира и обща среща с министър, с кмета на Карлово и с регионалния шеф на Пловдив за възобновяване след вредите от наводненията. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството арх. в " Това е България “ на Радио " Фокус “ .

Той съобщи, че е разговарял с министър Демерджиев и ще проведат обща среща с него, с кмета на Карлово и ще основат организация по този начин, че да може да се обезпечат средства за възобновяване.

" Доколкото знам, има пет съборени моста. Част от пътищата са разрушени, тъй че във всички положения ще бъдат обезпечени средства и където е належащо да оказват помощ Агенция " Пътна инфраструктура “, т.е. като разполагаем запас, като хора, в това число като строителна техника “, изясни министърът.

По думите му сега се прави разбор и на положението на ВиК мрежата там, където е належащо, се вършат поправки. " Във всяка една сфера, освен в тази, в която ние отговаряме, сме се присъединили извънредно интензивно “, разясни арх. Шишков.

" Имах среща на следващия ден в 16.30 часа с кмета на Карлово, само че се прецизирах с министър Демерджиев да се забележим незабавно след Министерски съвет “, сподели той като уточн, че на следващия ден ще има Министерски съвет, на който това ще е главната тематика.

" Ако не – двамата след Министерски съвет ще се разберем да създадем една среща с кмета на Карлово и с регионалния на Пловдив, с цел да вземем по-спешни и по-бързи ограничения за една още по-стройна организация, тъй като мога да кажа, че и сега организацията е на много положително равнище. Но сега това, което сме се прецизирали, е да възстановим вредите директно като почистване на улици, помощ на хората по дворовете “, добави министърът.

" Това, което би трябвало по-късно доста бързо да създадем, е да стартираме да възвръщаме инфраструктурата “, добави.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР