Ще се опитаме да решим всичко в София. Това заяви

...
Ще се опитаме да решим всичко в София. Това заяви
Коментари Харесай

Митов: Ще се опитаме да решим всичко в София

Ще се опитаме да решим всичко в София. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА-София Добромир Митов преди утрешния конфликт от първия квалификационен кръг на Лига Европа против черногорския Титоград на стадион „ Българска войска “ от 20:30 часа, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Наставникът разяснява състава за на следващия ден, както и упованията си за мача. „ Новото попълнение ще стартира тренировки с нас, ще забележим на какъв стадий е неговата подготовка. За на следващия ден, Чорбаджийски е осъден, Турицов и Енрике са контузени – след тренировката по-късно ще определим групата за мача. Бодуров е един от хората с проблеми, тъй че по-късно ще решим дали той ще е титуляр. Ще се опитаме да решим всичко в София, да си облекчим малко задачата на реванша – от нас зависи, уповавам се на поддръжката на многочислените ни почитатели “, стартира той.

“Надявам се да отбележим ранен гол и да не допуснем подобен в нашата врата, това е извънредно значимо. Процесът за нови футболисти е отворен, в случай че намерим подобаващи, те ще бъдат привлечени. Ние не стопираме да работим върху статичните положения. Аз съм убеден в успеха, футболистите също – в случай че желаеме да доближаваме до групите на Лига Европа, би трябвало да преодоляваме сходен вид противници. Важното е да сме крайни спечелили от двата мача “, добави Митов.

Треньорът на армейците приказва и за черногорския противник, като си пожела влизане в групите на Лига Европа. „ Нож с две остриета са изявленията на треньора на черногорците – да, ласкаят ни, само че ние си гледаме нашата работа. Конкретно за на следващия ден, не виждам какво може да ни тормози, в случай че ние не сбъркаме. Подготвени сме, надяваме се на добър резултат. Отговорността на европейската сцена е извънредно огромна – терзание постоянно има, всяко начало е мъчно, само че съм уверен, че ще бъдем стимулирани и подготвени за борба “.

“Дали ще дремя умерено? Трябва да спим обикновено, да сме свежи и да вземем верните решения. Имаме съмнения по един пост за на следващия ден, след тренировката ще се реши всичко. Ако влезем в групите, ще е в действителност най-хубавото. Съперникът играе доста бързо и добре на контраофанзива, в статичните положения също са доста положителни. С Люпко Петрович и Димитър Пенев взаимно си пожелахме триумф “, приключи Митов. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР