Ще се обсъдят нови доказателствени искания от г-н Иван Гешев.

...
Ще се обсъдят нови доказателствени искания от г-н Иван Гешев.
Коментари Харесай

Министърът на правосъдието: Възможно е днес да се стигне до гласуване за отстраняването на Иван Гешев

„ Ще се обсъдят нови доказателствени претенции от господин Иван Гешев. От Висш съдебен съвет зависи дали те ще бъдат позволени. В рамките на деня би трябвало да се стигне до гласоподаване на плана на решение. В съвещанието в четвъртък Иван Гешев съобщи, че ще взе участие. Негово е решение по кое време ще го напусне. Членовете на Висш съдебен съвет работят оперативно “.

Това разяснява министърът на правораздаването Атанас Славов. Днес Висшият правосъден съвет ще изслушва зам.-главният прокурор Даниела Машева по второто предложение за премахване на Иван Гешев.

Организаторите на филмовия фестивал ще сезират прокуратурата

Министърът на правораздаването разяснява и прекъсването на кино прожекция на " София прайд " от привърженици на „ Възраждане “ в центъра на София, както и държанието на депутати на партията в Народното събрание.

Повод за следващо сдърпване беше гласуването дали Делян Пеевски да стане част от комисията по конституционни въпроси

„ Има инспекция на всички органи. Недопустимо е български жители да бъдат ограничавани в законово упражняваните си права. Недопустимо е и депутати да бъдат ограничавани да се изричат о парламентарната естрада. България не би трябвало да позволява формите на политическо принуждение да станат нормални . Това е въпрос на опазване на демократичните полезности “, акцентира Славов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР