Ще се изненадам, ако няма договорка за правителство. Разумът е

...
Ще се изненадам, ако няма договорка за правителство. Разумът е
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Битката, която в момента се води в България, е разрушителна за страната

Ще се изненадам, в случай че няма сделка за държавно управление. Разумът е доста нужен, когато виждаме какво се случва към България, а и в световен мащаб. Това сподели дипломатът и някогашен министър на защитата Бойко Ноев в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Една от борбите против враждебното съветско въздействие е борбата за мозъците сърцата на хората, счита той. „ Тази борба не може да се завоюва със забрани, със наказания, със заглушаване или ограничение на медиите. Битката за сърцата и мозъците на хората би трябвало да се води пред цялото общество, с причини. "

Битката, която сега се води в България, е разрушителна за страната. Разделението измежду нашия народ въздейства доста и върху вътрешнополитическия живот.

Персонални промени в службите за сигурност няма да решат проблемите на проникването на съветското въздействие в специфичните служби или в прокуратурата. „ Необходими са дълбоки структурни промени. Влияние на една враждебна на България страна има там, където има корупция. Там, където има „ джуджета " и „ Нотариуси ", имате ли подозрение какви благоприятни условия имат враждебни на България специфични служби? Същото се отнася и за ДАНС, която би трябвало да ни пази. Там са нужни такива промени, които да минимизират непознати ползи, а това не става единствено и само с лични промени ", безапелационен бе Бойко Ноев.

За последните 12 години случаите с покушения над български жители, разобличаване на шпионски групи, гърмежи не са разследвани. „ Каква е повода за това нищо да не се проверява, да се прикрива - това значи бездънен пробив в прокуратурата на Република България и в специфичните служби. "

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР