Ще се фокусираме върху цените на тока, за да видим

...
Ще се фокусираме върху цените на тока, за да видим
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще се фокусираме върху цените на тока и ваксинацията

Ще се фокусираме върху цените на тока, с цел да забележим какви са предпоставките за тяхното активизиране. Това сподели пред кореспонденти министър-председателят Кирил Петков в коридорите на Министерски съвет след церемонията по приемането на властта от служебния кабинет. „ И второто - повдигане равнищата на имунизация. Първото нещо, ще поканя проф. Аргирова, оттук насетне би трябвало да приказват специалисти, с цел да имаме осведомени жители, осведомени лекари. Това не може да бъде проектът за България - проектът би трябвало да бъде отворени учебни заведения, отворени бизнеси. "

Със сигурност всички българи знаят, че оттук насетне ни би трябвало правораздаване, което да работи, добави Петков. „ Това правораздаване няма по какъв начин да работи по метода, по който българските жители чакат с този прокурор. Но ще се движим в границите на закона, уповавам се че първите промени, които ще се случат в посока по-добро правораздаване, ще бъдат в националното заседание. "

На въпрос на кореспондент по отношение на опозицията, Петков сподели: „ Аз се веселя опозицията да следи всяка стъпка на държавното управление, тъй като оттук насетне всички сме равни пред закона на 100%, а ние ще работим в смени на закона и в част от съставите, където могат да се създадат тези промени, евентуално КПКОМПИ, в частта за Висш съдебен съвет и така нататък

120 -те страници, които са притежание на всички жители - това ще бъдат целите, по които ще работим, безапелационен е Петков. „ Като както споделих първите са цените на тока, както и за коронавирус рецесията, която би трябвало да бъде доста бърза стъпка с цел да променим мисленето на хората. 3,6 милиарда по света са се ваксинирали. Явно имунизацията е безвредна. Оттук нататък ще притеглим и специалисти от опазването на здравето - кардиология, ендокринология и така нататък, които да кажат на хората, по какъв начин би им повлияло на всяко едно заболяване - сърдечно, диабет и така нататък Трябва ясно да се каже какви са рисковете, в случай че се имунизират или в случай че не се имунизират. "
Аз не съм бил заплашван, мен не ме е боязън, в умозаключение сподели Петков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР