Ще разказваме историята му, ще продължаваме да го цитираме, ще

...
Ще разказваме историята му, ще продължаваме да го цитираме, ще
Коментари Харесай

Лагерфелд. Карл Лагерфелд!

Ще описваме историята му, ще продължаваме да го цитираме, ще се учим от това, което остави след себе си и ще търсим кой беше същинският Карл Лагерфелд. Затова събрахме дребна част от миговете, запечатани в фотоси. Миговете, напоени с овации и с хубостта на музите, които не спираха да го въодушевяват, моментите, в които виждахме и усмивката му, само че и тези самотните дълги часове в ателието, от които се раждаха моделите му. Тук са споделените страсти с другите митове в модата и не на последно място - миговете с обичаната му котка Шупет. Защото той не беше единствено самотният и непрогледен кайзер, прикрит зад тъмните си очила.

Ето и какво ще помним от негови думи:

В днешно време не е наложително да имаш доста пари, с цел да си добре облечен.

Импровизирай. Стани по-креативен. Не тъй като би трябвало, а тъй като искаш. Еволюцията е тайната да направиш идната стъпка.

С всяка книга, която си купуваш, би трябвало да си купиш и времето да я прочетеш.

Най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да се гмурнеш във въображението си – в никакъв случай не можеш да се удавиш.

Занимавайте се с това, което ви прави щастливи. Забравете за парите и за другите неща, които се одобряват за триумф. Ако сте щастливи да работите в магазин, работете. Помнете, че животът е ваш и е единствено един.
 Защо той ще бъде незаместим

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР