Ще промени ли страната ни геополитическата си ориентация след встъпването

...
Ще промени ли страната ни геополитическата си ориентация след встъпването
Коментари Харесай

Ще смени ли България геополитическата си ориентация при служебния кабинет?

Ще промени ли страната ни геополитическата си ориентировка след встъпването в служба на служебния кабинет? Този въпрос разясниха в студиото на " Здравей, България " арабистът и преводач Мажд Алгафари и членът на УС на Атлантическия съвет на България полк. Владимир Миленски.

" Редно е да се трансформират нещата, тъй като ни вкараха в една каша, в която мисля, че през цялата си история в България не е имало такава неразбория. Скарахме се с Русия, спряхме газовите доставки. Всъщност ние си ги спряхме, не че Русия ни ги дръпна. Нашият дебелоглав беше подобен – дайте ние ще се създадем по-велики от папата ", съобщи Алгафари.

По думите му този кабинет ще възобнови доставките на съветски газ по в този момент настоящия контракт с „ Газпром”. „ Очаквам и изгонените дипломати да бъдат върнати. Ако не същите хора – то най-малко същата численост. Това беше един огромен скандал за страна като България, която има исторически връзки с Москва”, акцентира той.

„ Не ние сме си спрели доставките на газ. Той спря, тъй като Русия стартира нападателната си и с нищо непредизвикана война против Украйна. Целия свят към този момент е единомислещ по този въпрос, а страните, които мълчат – мълчат с неудобство”,посочи от своя страна полк. Владимир Миленски.

Според него „ премиерът- президент Радев” ще се опита да промени геополитическата ориентировка на страната. „ Това ще стане тихомълком. Неговата съществена концепция е последователно да ерозира доверието на българите в демокрацията като една добра система за държавно устройство, изключително като се има поради, че сме една народна власт в детска възраст – ние нямаме рефлекса да разбираме, че демокрацията я вършим сами ние и я израстваме”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР