Ще продължим да работим трудно, обяви министърът на вътрешните работи

...
Ще продължим да работим трудно, обяви министърът на вътрешните работи
Коментари Харесай

Вътрешният министър след отказа на Радев да освободи Тодоров: Ще работим трудно!

Ще продължим да работим мъчно, разгласи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, който разяснява отхвърли на президента да освободи от служба основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

" Действително във вчерашния ден в Министерството на вътрешните работи се получи отвод за координиране на това, което ние поискахме, а точно освобождение на основния секретар от Министерство на вътрешните работи ", удостовери Министерство на вътрешните работи шефът.

" От позицията, която видях, оставам с убеждението, че Румен Радев ще вземе своето решение, без да вземе под внимание всички случаи, при които има позволени пропуски от страна на професионалното управление. В резултат на това са нарушени координацията, контролът и организацията на всички служби ", разясни Стоянов.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден от прессекретариата на президента осведомиха, че формалният отвод на президентската институция на предлагането за отстраняването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи към този момент е изпратен на отрасловото министерство.

От президентството оповестиха преди дни, че считат претекстовете към предлагането за премахване на основен комисар Петър Тодоров от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи за " напълно политически и продължение на пълномащабната чистка в тази институция ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР