Ще празнувам рожден ден. Има много хора, които обичам и

...
Ще празнувам рожден ден. Има много хора, които обичам и
Коментари Харесай

Мария Игнатова цъфна подпухнала в ефир, водещата изпадна в ужас при въпрос за отношенията й с Рачков!

Ще чествам рожден ден. Има доста хора, които обичам и ме обичат и ще споделят празника ми. От през вчерашния ден дори съм в суматоха да не съм изпуснала някого. Това съобщи пред Никол Станкулова в " Денят на... " Мария Игнатова.
Запитана от Никол Станкулова дали Димитър Рачков е поканен, тя отговори: " О, това са неща от персоналния ми живот и тях ги споделям единствено с най-близките си хора ".

Водещата разкри, че се е засякла лятото с Игнатова на плажа във Варна и тя била сама. Мария обаче я опроверга, че е била с човек от екипа на " Х фактор ", защото са снимали по това време кастинги за предаването.
" " Х фактор " върви доста добре, феновете могат да видят. За мен това предаване носи доста страст. Участниците към този момент са по-подготвени. Научила съм се да си въздържам сълзите, само че Александра се унищожи да плаче този сезон. След " Х фактор " може да ме очаквате с Румката в " Господарите ", съобщи Мария.

Игнатова не пожела да приказва за връзките си с Димитър Рачков след раздялата. " Ако се наложи да водим дружно, ще. Ние сме експерти, ще се оправим. Не е окей да приказвам сега за нас. Не желая. Просто в 9 часа сутринта, толкоз рано, да си приказваме за такива неща, не желая ", сподели тя.

По-късно тя имаше задача да се прави гледачка и да пророкува на Никол Станкулова на кафе. Уви, още след въпроса за връзките й с Рачков, Мария изгуби въодушевление и не пожела да гледа на синоптичката. " Виж си ти, ти предсказваш времето, кажи какво ще ти се случи ", сподели тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР