Ще посрещнем по-скромно новата година, в по-тесен кръг ще празнуваме,

...
Ще посрещнем по-скромно новата година, в по-тесен кръг ще празнуваме,
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи за една различна, но бляскава новогодишна нощ

Ще посрещнем по-скромно новата година, в по-тесен кръг ще честваме, заменяйки охолно украсените клубове с уюта на дома. Може би доста от вас ще се изкушат да останат с най-удобния си, само че даже и да го извършите, просто прибавете обичаните си токчета. И без това през миналата година останаха неносени. 



Но пък тъкмо тази новогодишна нощ можем да създадем не по-малко блестяща – и с помощта на празничните украшения, които можем да си създадем, и благодарение на красивите рокли, които в този момент е моментът да извадим от дрешника. Дали ще е дребна черна рокля, или такава в цвят, можем да я съвместим с комфортни кубинки или просто да останем боси.



Бялата oversize риза, която носим у дома, пък може да се трансформира в или за какво да не я комбинираме с пола, обсипана с пайети. Ако въпреки всичко търсим комфорта на дънките, вид е да ги съвместим с блестящ топ или едноцветна блуза, само че с повече бижута – макси колие и фини обеци, които да прибавят доза тържественост към тоалета. Нашите към този момент сме си ги набавили от.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР