Ще подкрепи ли президентът Румен Радев проект на служебните министри

...
Ще подкрепи ли президентът Румен Радев проект на служебните министри
Коментари Харесай

Крум Дончев: Радев може да ни забие нож в гърба

Ще поддържа ли президентът Румен Радев план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев и ще бъде ли изменничество към Българска социалистическа партия това?
" Българска социалистическа партия не се тормози от този план. Ние приказваме за идеология, полезности и идеали, и през днешния ден чухме от президента Радев, че поддържа полезности, тъждество, взаимност, ориентирани точно към социалистите. Тук хипотезите са единствено две, няма повече. Едната е, в случай че той не е известен от неговите министри - това е нож в гърба му. Ако поддържа този план, е нож в гърба на социалистите, само че да не забравяме, че социалистите го направиха президент ", съобщи пред Bulgaria ON AIR " депутатът от Българска социалистическа партия Крум Дончев.

Дончев отхвърли да готвят различен вид за кандидат-президент.

" Нашите хора имат вяра, че той ще остане предан към нас. Няма вид Българска социалистическа партия да не поддържа Радев ", безапелационен е аленият народен представител.

" В последните два Народното събрание обстановката е " ние доста искахме да го създадем, само че те не ни дадоха ". Ние би трябвало да разберем, че дневният ред на обществото и потребностите на хората са разнообразни от това да гледаме спектакъл всеки ден ", добави още Крум Дончев.

" Минахме през две акции, демонстрираха се платформи, само че не видяхме реализация. Трябва да се завърши с присъединяване на политици в телевизионни излъчвания и основаването на PR комисии. Това, към което би трябвало да пристъпим, е към реализацията на политики и хрумвания. Гражданите са очевидци какво се случва. Инфлационните процеси, които минаха и ще продължат, са доста огромни ", добави още социалистът.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР