Ще отидем на среща с БСП за политики, не тази,

...
Ще отидем на среща с БСП за политики, не тази,
Коментари Харесай

Радостин Василев: И в опозиция на БСП има политики, които сме готови да подкрепим

Ще отидем на среща с Българска социалистическа партия за политики, не тази, която е проведена от госпожа Корнелия Нинова. Тя има опция за четвърти път да образува държавно управление. От " Промяната " поставихме избрани цели с декларация, които ще подкрепим даже като съпротива.
Прочетете още
Това сподели пред Българска национална телевизия депутатът от Политическа партия и някогашен министър на спорта Радостин Василев.

Според него идната среща на Българска социалистическа партия с партиите в Народното събрание, отвън Политическа партия и Демократична България, е " за образуване на нещо, което в действителност се образува с избора на господин Вежди Рашидов ".

Не е ненадейно да си свидлив ръцете, сподели той.

Бойко Борисов, който се съгласи да приказва с Българска социалистическа партия, само че с ангажимента, че няма да поддържа техен кабинет, е повода " Промяната " да не отидат на срещата, която социалистите провеждат, стана ясно от изявлението му.

Трябва да работим върху метода на финансиране на партиите, а не по Изборния кодекс, означи Василев във връзка новината, че чиновници на криптобанката " Нексо ", в която влезе ДАНС, са дарявали пари за предизборните акции на " Демократична България ". Според него " статуквото " атакувало Демократична България за " Нексо ".

Може би е време да помислим и за закон за лобизма. Чух през днешния ден и основния прокурор Иван Гешев да приказва за това, сподели още Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР