Ще отхвърлим вота на недоверие от нашата партийна група. БСП

...
Ще отхвърлим вота на недоверие от нашата партийна група. БСП
Коментари Харесай

Волен Сидеров: БСП не очаква вота на недоверие да мине, след този вид дебат хората са си казали, че всички са маскари

Ще отхвърлим вота на съмнение от нашата партийна група. Българска социалистическа партия не ме убедиха, а дебатът не беше на високо равнище. Това съобщи водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров в утринния блок на Българска национална телевизия от коридорите на президентството.

" Не видях логичност да се включвам в дебата. Аргументите не бяха безапелационни. След този тип спор хората са си споделили, че всички са маскари ", добави още Сидеров.

" Днес гласуването на вота ще мине без изненади и ще бъде отритнат. Българска социалистическа партия не чака вотът да мине. Настроението на хората е, че няма смисъл от нови избори, защото няма опция за друго ръководство. Трябва да се извади най-хубавото от това държавно управление ", сподели още той. " От партията на Обединени патриоти имаме другия с ръководещата партия. Но се опитваме с взаимни отстъпки да взимаме положителни решения. Има смисъл да си в политиката, в случай че свършиш нещо потребно за хората ", приключи Волен Сидеров.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР