Ще отговоря с огледална оферта. За ПП-ДБ обаче има само

...
Ще отговоря с огледална оферта. За ПП-ДБ обаче има само
Коментари Харесай

Атанасова отговори огледално на Петков: ПП-ДБ имат два варианта - да подкрепят нашата програма или избори

„ Ще отговоря с огледална оферта. За ПП-ДБ обаче има единствено 2 разновидността. Първият  -подкрепа на програмата на ГЕРБ. Вторият очевидно са изборите “. Така Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, отговори задочно на Кирил Петков от ПП-ДБ, който по-рано сложи пред най-голямата коалиция 3 избора.

„ И двете парламентарни групи сме наясно, че по някои тематики имаме непреодолими разлики, които са част от разбирането ни за позициониране, евроатлантическо или друго ”, добави тя.

„ Наложително е да сложим на масата въпроса за възможна структура на кабинет, можем да поканим всички още веднъж да споделим отговорността, с която гласоподавателите са натоварили всички партии. Ако не се схваща, че никой не може да бъде самодостатъчен, никой не е претрупан с мандат от 121 гласа, с цел да ръководи, то той бърка “, акцентира още Десислава Атанасова, след което изясни, че са били шокирани от това, което е предлагано на „ Възраждане “, когато е паднало ръководството след вота на съмнение.

„ Предлагано им е какво ли не ”, загатна Атанасова.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР