ще ограничи посещението на заведения на закрито и достъп ще

...
ще ограничи посещението на заведения на закрито и достъп ще
Коментари Харесай

Барове и ресторанти на закрито в Ирландия - само за ваксинирани

ще ограничи визитата на заведения на закрито и достъп ще имат единствено тези, които са изцяло имунизирани или преболедували от COVID-19. Това съобщи през днешния ден министър председателят Михол Мартин, представен от. Тази стъпка е част от по-предпазлив метод към намаляване на рестриктивните мерки поради опасения от разпространяване на разновидността Делта на ковид.

Мартин сподели, че обслужването на клиенти в заведения на закрито ще бъде обновено идния понеделник, както бе планувано, само че ще бъде отсрочено до въвеждането на нова система за узаконяване на имунизациите. " Връщането към други действия на закрито, в това число в хотелиерския и ресторантьорския бранш, ще бъде отсрочено поради по-лесното предаване на разновидността Делта ", сподели Мартин. Най-сигурният метод в този момент да има връщане към дейностите на закрито в този бранш е да се ограничи достъпът до тях единствено до тези, който са изцяло имунизирани или са прекарали COVID-19, добави министър председателят.
 Хакери разрушиха системата на Ирландската национална здравна работа Хакери разрушиха системата на Ирландската национална здравна работа
Хакерите, които са подхванали хакерска атака против Ирландската национална здравна работа (HSE), няма да получат откупа, които са поискали з...

Ирландия ще е една от първите страни в Европа, въвела сходни ограничения. Москва наложи сходни ограничавания през вчерашния ден. Баровете, заведенията за хранене и кафенетата бяха затворени в Ирландия през по-голямата част от последните 16 месеца, в края на декември бе натрапен последният към този момент народен локдаун в страната. Посещаването на заведения навън е позволено от 7 юни, отбелязва Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР