Ще обжалваме решението да не се образува досъдебно производство по

...
Ще обжалваме решението да не се образува досъдебно производство по
Коментари Харесай

Йончева: Ще обжалваме спряната проверката на Банов

Ще апелираме решението да не се образува досъдебно произвеждане по наш сигнал против министъра на културата Боил Банов. Това сподели Елена Йончева на конференция в централата на Българска социалистическа партия.
„ Следващата седмица пред вас ще представим безапелационни доказателства за това, че Боил Банов е наредил имитация на документи, ще ви предоставим тези документи. Ние получихме от Министерство на регионалното развитие спомагателни документи, които потвърждават, че става дума за писмено закононарушение, за машинация, за закононарушение против финансовата система при изразходването на европейски средства”, изясни тя.

Прокуратурата желае случая „ Ало, Банов съм “ да има ориста на случая с „ Ало, Ваньо “. Йончева напомни, че в тази ситуация „ Ало, Ваньо “ от записа на телефонен диалог се чува по какъв начин министър ръководителя Бойко Борисов разпорежда на шефа на митниците тогава Ваньо Танов да приключи инспекция. Прокурорът прекратил тази инспекцията е актуалният ръководител на КПКОНПИ Пламен Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР