Ще направим всичко възможно да не се върнат мутренските времена

...
Ще направим всичко възможно да не се върнат мутренските времена
Коментари Харесай

Първи думи на Иван Гешев от Дупница НА ЖИВО

Ще създадем всичко допустимо да не се върнат мутренските времена и в случай че някой си мисли друго, не е познал. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев в Дупница, където се организира профилирана акция на полицията.
Както БЛИЦ писа спецоперация се организира на територията на Дупница. Градът е под полицейска обсада. На всички входно-изходни артерии са ситуирани екипи на Жандармерията. Акцията е по отношение на следствието, което тече след изгубването на Янек Миланов.

Ангажирани са доста други институции. И организацията по приходите и така нататък Предстои много работа с сътрудниците в Дупница. Това не е краят, а началото. Поел съм задължения пред брата на търсеното лице ", съобщи обвинител номер 1.

"Около 120 кв. км. ще бъдат претърсени, в това число със следови кучета. Другата акция е по-мащабна на територията на Дупница от организацията по труда, организацията по труда, набелязани са лица, които да бъдат проверявани ", посочи комисар Хаджиев.

Над 300 чиновници на Министерство на вътрешните работи са ангажирани в интервенцията. Това, което мога досега да оповестя е, че все още има арестувани 4 лица ", уточни още той.
Гешев разяснява и атентата в Сарафово.

В Сарафово делото е завършило всъщност. Предстоят пледоарии, след което присъда. Надявам се да има правдивост за израелските жители. Според събраните доказателства, атентатът е финансиран от Хизбола.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР