Ще направим сериозна битка за София, имаше много кандидати и

...
Ще направим сериозна битка за София, имаше много кандидати и
Коментари Харесай

Румен Христов: Кандидатите на ГЕРБ-СДС за кмет на София все още са трима-четирима

Ще създадем сериозна борба за София, имаше доста претенденти и пресяването не става толкоз бързо, което е обикновено, когато насреща застава един претендент на Държавна сигурност, разгласи водачът на Съюз на демократичните сили и зам.шеф на ПГ на ГЕРБ-СДС Румен Христов по Българска национална телевизия. 

Според него конкуренцията за кметския пост била трамплин за Васил Терзиев. По думите му Политическа партия и Демократична България били артикул на задкулисието и когато една формула не проработела, се търсел различен вид. 

" Нашите гласоподаватели не са щастливи, че поддържаме ръководството на ПП-ДБ. Направихме го, тъй като искахме да реализираме огромните цели - Шенген и еврозоната ", изясни той. 

Христов се надявал, че ще стигнат до ротацията. Той обаче не сподели по кое време ще бъде разгласен претендентът им за кмет на София. Кандидатите били " към момента трима-четирима ". Той се надявал на втория тур да получат поддръжка от Вили Лилков. Мислели да поддържат него, само че въпреки всичко най-голямата групировка в Народното събрание не можела да не издигне претендент. Иначе Бойко Борисов бил провел среща с Вили Лилков, Румен Христов -  също.

Той напомни, че предложенията за промени в конституцията са изпратени на Венецианската комисия. Зародили се обаче огромни упования към измененията в главния закон. " Нека да бъдем по-внимателни, аз персонално бих се вслушал повече в думите на конституционалистите ", посочи водачът на Съюз на демократичните сили.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР