Ще ме подкрепят няколко листи, ще има и листа на

...
Ще ме подкрепят няколко листи, ще има и листа на
Коментари Харесай

Мая Манолова: Няколко листи ще ме подкрепят

Ще ме поддържат няколко листи, ще има и листа на Българска социалистическа партия, която ще ме поддържа, ще има и листа на Движение 21. За мен е значима поддръжката и на партиите от дясно, и на партиите от ляво, и на неправителствените организации. Това съобщи пред Нова телевизия претендентът за кмет на София Мая Манолова.

Ако си спомняте и Бойко Борисов беше “генерал без войска ”. От това няма да настъпи някаква свръхдрама. Ще има 5-6 листи, основани от разнообразни партии, които ще поддържат кметската ми кандидатура, съобщи Манолова.

Пиша съответна стратегия за София дружно с жителите, съобщи Манолова. Тя заяви, че нейната цел е София – „ похитеният ” град, да бъде върнат на жителите.

Манолова разяснява и напрежението, което се сътвори сред нея и столичния кмет Йорданка Фандъкова във връзка на почистващите компании в София. „ Когато една акция от съперника ми е изпълнена с внушения, с компромати, с тиня, с мръсотия – това демонстрира боязън и липса на причини. Не започнах аз нападателно акцията ”, акцентира Манолова.

Кандидатът за столичен кмет показа, че регистрира като неточност държанието ѝ по време на митингите против кабинета на Пламен Орешарски и поддръжката й за кандидатурата на Делян Пеевски.

“Моето държание по време на митингите против кабинета на Орешарски не е нещо, с което се гордея. Нека да е ясно, с цел да не остане недомлъвка. Тогава смятах, че почтеното държание е да излезеш пред Народното събрание, пред протестиращите и да чуеш какво мислят и да им кажеш какво мислиш. Смятам, че от позицията на времето виждам на своето държание по различен метод. Това е една от грешките в моята биография. Отчитам и като неточност поддръжката й за кандидатурата на Делян Пеевски за ръководител на ДАНС ”, призна Манолова.

“Правила съм доста неточности ”, добави тя. Манолова обаче беше безапелационна, че костинбродската спекулация не е неточност. “Това е опит да бъде предотвратена една опция за операция на изборите. Аз имах сигнал и го подадох. Ако вие или някой жител имате информация, че манипулирам изборите, апелирам да осведоми прокуратурата. Единственото, което беше неправилно е да се вършат изказвания в деня за размисъл. Аз такива изказвания не съм правила ”, добави тя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР