Ще изкажа обосновано предположение – така лидерът на БОЕЦ Георги

...
Ще изкажа обосновано предположение – така лидерът на БОЕЦ Георги
Коментари Харесай

БОЕЦ със скандално твърдение за Иван Гешев заради случая с убийството на Пеевски

„ Ще изкажа обосновано съмнение ” – по този начин водачът на БОЕЦ Георги Георгиев приказва в ново видео за основния прокурор Иван Гешев. В това видео Георгиев развива тезата, че банкрутът на КТБ е бил квалифициран и с присъединяване на Гешев.

„ БОЕЦ получихме информация, фотоси и други доказателства, че Иван Гешев е бил персонален, фамилен другар с един от „ убийците ” на Пеевски и че той персонално е показал своят другар – Красимир Методиев, за палач ”. Това е най-впечатляващото изречение в описанието на гражданското съдружие, на чиито сигнали Министерство на вътрешните работи обръща от ден на ден внимание. Последният огромен сигнал е този за млекопреработвателната компания „ Жоси ” – НАУЧЕТЕ какво сподели по този случай пред Actualno.com някогашният правосъден министър Иван Демерджиев.

Според развитата в блога на БОЕЦ теза, казусът с подготвяното ликвидиране на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, поради който един от обвинените тогава осъди на втора инстанция прокуратурата, в действителност е първият изстрел против КТБ. „ Но спусъкът е натиснат с арестите на трите лица, упрекнати за убийството на Пеевски сякаш поръчано от Цветан Василев. И не се залъгвайте – Василев е бил част от това мафиотско статукво и в случай че не бяха му протегнали ръка на бизнеса, и до през днешния ден щяха да са си дружно. Той също носи своята отговорност ”, споделят от БОЕЦ.

Относно посочването на Гешев като човек, който набедил Красимир Методиев за палач, БОЕЦ споделя следното: „ И с цел да се натегне на началниците, с цел да заслужи благословията на Пеевски и кариерно развиване, той поръчва, набеждава, предава своят другар, донасяйки за него и акцентирайки го за един от убийците. ”

Очаквайте детайлности!

Прокурор: Пеевски не е обвинен за КТБ? Путин и Обама също не са!

Сподели с твоите другари

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР