Ще изчакаме до края на преброяването на бюлетините, за да

...
Ще изчакаме до края на преброяването на бюлетините, за да
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов от ВМРО призна съжалява ли, че партията не се яви заедно със Сидеров и Симеонов

Ще изчакаме до края на преброяването на бюлетините, с цел да забележим дали ще имаме един или двама евродепутати. За нас е значимо, че Вътрешна македонска революционна организация проби на тези избори, даже откакто се яви независимо. Това сподели вторият в листата на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов в ефира на bTV.

„ Успехът ни се дължи на това, че Ангел Джамбазки беше деен евродепутат и си вършеше работата. Ние сполучливо представляваме патриотичните хора в България “, акцентира той.

„ Не съжаляваме за решението, което взехме да се явим независимо. Показахме, че можем да водим борби “, сподели Ангелов.

На въпрос дали ще замине за Брюксел като евродепутат, Ангелов отговори: „ Аз нямам никакъв проблем да вляза в Екологичен потенциал, само че ще го обсъдим в партията “.

„ За момента ръководството е устойчиво. Реално ГЕРБ и трите партии от Оперативна програма имат същия резултат, както преди три години. Хората са дали своят вот доверие на това ръководство “, акцентира представителят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР