Ще имаме дълъг летен сезон, но не до октомври, както

...
Ще имаме дълъг летен сезон, но не до октомври, както
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Летният сезон няма да е до октомври, както си мечтае Ангелкова.

Ще имаме дълъг летен сезон, само че не до октомври, както си мечтае Ангелкова. 2020 година стартира да си съперничи с 2016-17 с най-топлите дни. Юли, август и септември ще бъдат идеални за отмора и на морето, и в планината.
Това показа пред Нова тв климатологът проф. Георги Рачев.

,,Морета доста – и Черно, и Бяло, имаме избор и няма никакво значение какво ще изберем. Но е време да се възнамерява морето, тъй като плажът и планината ще бъдат най-безопасните места за предотвратяване от ковид. Слънчевите лъчи унищожават безусловно всичко, слънцето ще окаже и удобно въздействие на нашето душевно и психическо здраве, което също е доста значимо да се поддържа. Трябва да си починем, да си отдъхнем, да заживеем, тъй като вирусът няма по какъв начин да изчезне, защото е част от природата``, уточни проф. Рачев.

Всички са единомислещи като на партийно заседание, че през септември ще имаме естествени температури и даже малко по-високи, т.е. лятото ще се удължи, само че надали чак до октомври, както ѝ се желае на Ангелкова, само че можем да си помечтаем. Но е напълно обикновено и септември да се почива, съобщи в умозаключение проф. Георги Рачев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР