Ще има индивидуални санкции относно присъдата на руския опозиционер Алексей

...
Ще има индивидуални санкции относно присъдата на руския опозиционер Алексей
Коментари Харесай

Митов за присъдата на Навални: В Русия се асфалтира и смазва опозиционното мислене

Ще има самостоятелни наказания по отношение на присъдата на съветския опозиционер Алексей Навални. Но това е единственото, което Европейски Съюз И Съединени американски щати са склонни да създадат. Демокрациите не могат да не отговорят на решението на съда в Русия. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният министър на външните работи Даниел Митов по отношение на ефикасната присъда на Навални.

"САЩ вършат по този начин, че глобите да удрят силовите ядра, а не да засягат обикновенните жители ", разяснява Митов.

"В Русия се асфалтира и смазва опозиционното мислене ", разкри някогашният външен министър.

"Има едно потомство в Русия, което желае ново ръководство. Младите виждат изоставащата страна - 30 млн. руснаци живеят с външни тоалетни ", съобщи още той.

"В Русия капака по капка бяха отнети свободите на жителите ", безапелационен бе Даниел Митов.

"В Русия няма почтени, свободни и транспарантни избори. Спорен въпрос е действителният брой гласове за Путин. Подобни тирании се държат на мита за своята мощ ", заяви някогашният външен министър.

"Руснаците се разочароваха, откакто Путин преназначи същото държавно управление след следващото си избиране за президент. Те се разочароваха и от "пенсионната промяна ", която не беше никаква промяна. Обикновеният руснак едвам връзва двата края, до момента в който доближени на Путин живеят в покои ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР