Ще има четирима вицепремиери, очакваме и две нови министерства. Гледаме

...
Ще има четирима вицепремиери, очакваме и две нови министерства. Гледаме
Коментари Харесай

Кирил Петков анонсира две нови министерства

Ще има четирима вицепремиери, чакаме и две нови министерства. Гледаме по какъв начин да разпределим нещата най-функционално. Най-важното е да имаме една оптимално работеща конструкция на Министерски съвет. Това съобщи съоснователят на "Продължаваме смяната " Кирил Петков след срещата на групировката с президента Румен Радев в границите на консултациите с държавия глава за сформиране на държавно управление, съобщи Novini.bg

Той обясни пред медиите, че с съдружните сътрудници нямат червени линии, а разнообразни гледни точки, които се надяват да изгладят в околните дни.

Работим доста интензивно. Много е хубаво, когато има смисъл в тези съглашения, има доста политики. Махнали сме тази условност на срещите, така ка ние непрестанно си приказваме и сме подготвени да отидем при всеки един от сътрудниците ни за полемика, изясни Петков.

По думите му Министерството на стопанската система ще бъде разграничено на две и по този начин ще има Министерство на нововъведенията и растежа и Министерство на държавните предприятия. По този метод Петков уточни, че се цели постигането на по-голяма успеваемост.
На въпрос по кое време ще бъде подписано съдружното съглашение Кирил Петков отвърна, че това зависи от съдружните сътрудници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР