Ще духа до умерен, в Източна България - временно силен

...
Ще духа до умерен, в Източна България - временно силен
Коментари Харесай

Очаква ни предимно слънчево време, живакът скача до 34 градуса

Ще духа до сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен североизточен вятър. Горещо време с оптимални температури сред 34° и 39°, в София 33°-34°. Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

 

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 27°, на 2000 метра - към 19°.

 

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 29° и 34°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 2-3 бала.

 

Атмосферното налягане е и ще се задържи близо до междинното за месеца. Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 40 мин. и залязва в 20 ч. и 18 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 38 мин. Луната в София изгрява в 11 ч. и 24 мин. и залязва в 22 ч. и 29 мин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР