Ще бъде страхотно за младите момчета, ако се класираме за

...
Ще бъде страхотно за младите момчета, ако се класираме за
Коментари Харесай

Загорчич: Ще бъде страхотно за младите момчета, ако се класираме за Европа

Ще бъде ужасно за младите момчета, в случай че се класираме за Европа. Това съобщи старши треньорът на Славия Златомир Загорчич на днешната си конференция преди първата подготовка на отбора за 2023 година, съобщи кореспондент на БГНЕС. Заниманието на стадион " Александър Шаламанов " е планувано за 15:00 часа, а в него присъединяване ще вземат три от четирите нови попълнения на " белите " - нападателят Владимир Николов, централният бранител Натан Гасама и македонският полузащитник Християн Георгиевски, които бяха публично показани на срещата с медиите. Утре се чака да дойде и синът на легендата на Литекс Небойша Йеленкович - Велко, който бе част от родния клуб на Загорчич - Войводина Нови Сад .
Златомир Загорчич.
" Надяваме се, в никакъв случай не се знае, да се подготвим най-добре на лагера в Турция, да няма травми, и тези нови момчета да ни оказват помощ за възстановяване на резултатите от първия полусезон. Пожелаваме си здраве и положителни резултати. Славия е тим, който разчита на малдите момчета от школата, чакаме от тях да нарпеднат и да почнат да играят в А група. Селекцията в никакъв случай не завършва във футбола, в случай че се отвори нещо забавно за Славия, ще реагираме. Взели сме за момента нужните играчи, най-много в отбрана, а и в нахлуване с Владо Николов, уповавам се да ни помогне. За момента само Кристиан е утвърден от македонците, Дарко Тасевски и Йеленкович няма да бъдат през днешния ден на тренировката, на следващия ден всички ще са налични ", стартира той.

" Има интерес към Светослав Вуцов, само че това е въпрос към шефовете - освен към Светльо има, ще изчакаме една-две седмици, когато всичко ще стане ясно. Явно може, щом желае да помога - Жоро е ужасно момче, имаме потребност от него в съблекалнята, стига да е здрав, дано да оказва помощ. За задачите не желая да приказвам, в Славия си работим по добре изпитаната рецепта - с млади български футболисти, в случай че успеем да се класираме за евротурнирите, ще бъде ужасно за тях. Единственото, за което би трябвало да мислим, е идващият мач, само с резултати ще успеем да стигнем до Европа ", безапелационен бе Заги.
Християн Георгиевски (л), Натан Гасама (ц) и Владимир Николов (д).
Славия отпътува за Турция в сряда, където ще се готви до 1 февруари. В южната ни съседка " белите " ще изиграят пет контроли. След прибирането в България тимът може и да изиграе последна инспекция преди подновяването на Първа лига, само че за нея ще стане ясно в допълнение. Четвъртфиналистите за Купата на България рестартират сезона си във вътрешния шампионат с домакинство против Пирин Благоевград на 11 февруари.

Ето и програмата за контролите в Турция :

15 януари - Славия - Младост Лучани

20 януари - Славия - Кизилжар Петропавловск

25 януари - Славия - Марибор

30 януари - Славия - Факел

31 януари - Славия - Оренбург. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР