Ще бъде създадена специална организация, която да следи за резултатите

...
Ще бъде създадена специална организация, която да следи за резултатите
Коментари Харесай

Нова организация в МВР, която да следи за пияни и дрогирани шофьори

Ще бъде основана специфична организация, която да следи за резултатите от пробите на водачи използвали алкохол и опиати, съобщи през днешния ден служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев

" Борим се това да става до дни, само че всеки регионален център в България, както се правят пробите за алкохол, когато това стане, отново споделям, работим с министъра на опазването на здравето извънредно интензивно по този въпрос. Тестовете, които са точни, само че не могат да открият повода, съответното вещество да се намира в кръвта, ще бъдат тествани аргументите с кръвни проби. Нашият блян е те да се случват в границите на няколко дни ", даде обещание министърът.

Според Демерджиев, има информация от медии за прекъснати досъдебни производства против водачи използвали опиати и алкохол.

" И това е един образец, по който прокуратурата работи, не по метода, по който заявява основният прокурор. Да се приключват по този метод досъдебни производства, да се подписват съглашения при такива ниски санкции, не е предварителна защита против този жанр закононарушения и основният прокурор би трябвало да вземе ограничения това да не продължава ", сподели още министърът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР