ще бъде само в интерес на мафията, на хората, които

...
ще бъде само в интерес на мафията, на хората, които
Коментари Харесай

Гешев: Закриването на специализираните структури ще бъде в интерес на мафията

ще бъде единствено в полза на мафията, на хората, които правят закононарушения, а цената ще платят българските жители и българското общество. Това сподели основният прокурор на съвещанието на Пленума на Висш съдебен съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ За да употребявам термина, който употребява господин Панов доста постоянно, това, което се случва, макар че аз съм прокурор, е по-скоро тричане на съдии, а не на прокурори “, съобщи той.
 Конституционният съд спря специфичният прокурор, който трябваше да проверява Гешев Конституционният съд спря специфичният прокурор, който трябваше да проверява Гешев
Конституционният съд (КС) разгласи за противоконституционни текстовете в Наказателно-процесуалния кодекс и Закона за правосъдната власт, с ко...
“Ние сме Висш съдебен съвет. Ние сме хората, които изискуем реакция и ние сме хората, които би трябвало да защитим всеки магистрат ", сподели още Гешев.
На съвещанието на Висш съдебен съвет се разисква декларация по отношение на импортирани в 45-то Народно заседание план на промени на Закон за съдебната власт и на Наказателно-процесуален кодекс. В плана й е записано, че.
По време на полемиката ръководителят на Върховен касационен съд сподели, че няма да поддържа декларацията.
Панов сподели, че в декларацията, която им се предлага, няма никакви правни претекстове. „ Това е една политическа декларация “, сподели той. Панов съобщи, че Пленумът на Висш съдебен съвет не е политически орган, заради което и не трябва да има като предмет на разглеждане сходен вид декларация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР