Ще бъда на София Прайд Фест, за да защитя семейството

...
Ще бъда на София Прайд Фест, за да защитя семейството
Коментари Харесай

Дискусия в Euronews Bulgaria: Трябва ли хомосексуалните двойки да осиновяват деца?

Ще бъда на София Прайд Фест, с цел да защитя фамилията си и правото си на живот. Това право ми е отнето. Става въпрос за главно човешко право.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Виктор Лилов - издател и продуцент.

В Конституцията ни написа, че всички сме равни. Мисля, че е извънредно време българският законодател да види това. Осиновяването също е човешко право. Когато едно семейство е бездетно. Човек се ражда със половата си ориентировка. Не може да се срами от това. Това шествие е, с цел да можем да покажем, че ние имаме човешки права, добави Лилов.

Аз няма да отида на нито един от двата феста. Аз съм извънредно либерално настроен човек. Половината ми другари са гейове и не ме натоварват с това какво вършат под завивките и не различавам сред това кой и какво прави, сподели музикантът Кристиян Коев.

Проблемът със София Прайд е, че е един бизнес. Аз съм провел 30 година фестивали в Италия. Хайде да си кажем, че финансирането на София Прайд е 1 милион на година. Аз мога да кажа на пръв взор какъв брой коства. Аз имам деца. Аз виждам по какъв метод те имитират татко си. Аз не желая те да имитират хора с друга полова ориентировка, сподели Коев.

Не ми харесва естетическата част - по какъв начин е направено. Най-лесно е да се намесят майките и институциите, които би трябвало да пазят децата, сподели Евгени Минчев - PR специалист.

Аз мога да схвана всеки един от тях, само че приказваме за посланието. Какво е то? Те идват и техните консервативни родственици могат да ги видят по малкия екран.

Не желая тези хора да представят гей обществото. Не желая хората да одобряват, че гей са тези хора, които се движат по парада.

Аз в никакъв случай не съм казвал на никого, че съм гей. Няма потребност да го настоявам. Не знам дали съм подобен, би трябвало да запитвам. Винаги съм се чувствал добре спрямо това, което съм.

Поводи за паради има доста, само че, в случай че обществото се съгласи всички да имат церемониал ще стане лудница. Обществото би трябвало да е готово за това. Нашето не е, в Англия да вземем за пример е.

Ако наричате гей парада - гей общество - аз не съм склонен. Искам общество, което да наподобява по различен метод. Искам те да узреят и да наподобяват по различен метод.

Човек способства с нещо, когато е поканен да способства, по тази причина и аз не съм допринасял за това общество. Един ден не желая хората да кажат - социализмът ни даде Евгени Минчев, а демокрацията ни даде Емили Тротинетката, добави той.

Вижте интервютата във видеото. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР