Ще бъда много радостен да видя това прасе, което скача

...
Ще бъда много радостен да видя това прасе, което скача
Коментари Харесай

Директорът на ИАГ за оградата срещу прасетата: Да ми покажат кой глиган скача 4 метра

Ще бъда доста щастлив да видя това прасе, което скача 4 метра. Това съобщи шефът на Изпълнителната организация по горите (ИАГ) инж. Григор Гогов.
Гогов разяснява пред Нова телевизия, че плануваните от страната огради за прекъсване на диви свине от Румъния ще са високи 1,30 метра и това било задоволително. Той обаче не сподели дали е нужно диво прасе да скочи 4 метра, с цел да премине, а не по-малко и не може ли да скочи над 1,30 метра. Но Гогов сподели, че в основата на оградата е сложена жилетна тел (бел. ред. – навита бодлива тел), която " в случай че я пипнеш с голи ръце, ще ти нареже ръчичката ". Тази тел липсваше при направените фотоси, когато земеделският министър Румен Порожанов се появи на северната ни граница да инспектира вземането на ограничения против разпространяването на африканска чума по прасетата.
Директорът на организацията по горите сподели и, че фактически ще се слага течност, в която има маркери на вълча урина. Тя ще се поставя в специфични тарелки и може да " изтрае " от 3 до 5 месеца.
Защитаваме българската стопанска система и капиталовложенията в бранша, безапелационен беше Гогов. Каквито и закачки да се вършат, ние ги одобряваме с подигравка на някои места, на други – сериозно, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР