Ще бъда честен с вас, аз бях този, който участваше

...
Ще бъда честен с вас, аз бях този, който участваше
Коментари Харесай

Ковачевски за преговорите с България: Усещането е все едно някой те реже с нож в корема

" Ще бъда почтен с вас, аз бях този, който участваше в договарянията с България за да стартираме договаряния с Европейски Съюз и споделях същото възприятие, което имаха македонските жители във връзка с обществения дискурс, на всички мнения и изказвания, които доближиха до нас.

Усещането, което имах, е чувството, което имаха жителите,когато се водеха договарянията, а и преди този момент, все едно някой те реже с нож в корема. Но в последна сметка би трябвало да вземете решение, което визира бъдещите генерации ", сподели министър председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски в изявление за ТВ 24, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите му разликата сред него и водачите на опозицията ВМРО-ДПМНЕ,Левица „ и някои нови спътници към тях” е, че те желаят да приказват за предишното, с цел да се усещат жителите горди, „ само че горди да седят сами на дребна маса ".

„ Аз желая да накарам жителите с вдигната глава да седнат на огромната маса със предпазена еднаквост. И успяхме да го направим”, сподели Ковачевски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР