Щатските и федералните власти в Мексико съобщиха, че е задържан

...
Щатските и федералните власти в Мексико съобщиха, че е задържан
Коментари Харесай

Мексико задържаха предполагаем сериен убиец, примамвал жени във Фейсбук

Щатските и федералните управляващи в Мексико оповестиха, че е арестуван хипотетичен сериен палач, упрекнат, че е примамвал млади дами с подправени оферти за работа, оповестени във Facebook, съобщи АП.

Властите споделиха, че разполагат с фрагменти от камери за наблюдаване от два щата, които демонстрират по какъв начин мъжът се среща с жертвите на публично място и в единия от случаите откарва жертвата от мястото с мотопед.

" Заподозреният е сериен палач на дами и има най-малко 7 случая на убийства на дами, в които този човек може да е забъркан “, сподели помощник-секретарят по публичната сигурност Рикардо Мехиа.

Мехиа уточни, че най-скорошният случай е убийството на 31-годишна жена в щата Веракрус, откакто предишния месец тя отишла на изявление за работа.

Виридиана Морено излязла от вкъщи си  в дребния град Кардел, в централния щат Веракрус и отишла в хотел „ Биенвенидо “ за изявление за работа, за което научила от някого във Facebook, сподели Мехиа. След това Морено изчезва.

Името ѝ беше обществено оповестено от нейни близки, които проведоха митинги след нейното изгубване. Неузнаваемото ѝ тяло беше намерено няколко ни по-късно и тя беше разпозната посредством персоналната си карта и ДНК тест.

Щатските прокурори във Веракрус споделиха, че Морено е била привлечена от известие във Facebook от акаунт, регистриран на името на „ Мери Медисън “, в което се оферират 90 $ седмично за работа на рецепция.

" Служебните отговорности включват приемане на телефонни позвънявания и споразумяване на срещи ", съгласно копие от известието, публикувано от държавното обвиняване.

Прокурорите в централния щат Морелос споделиха през вчерашния ден, че през април същият обвинен е умъртвил 22-годишна студентка, която търсела работа. Местни деятели сигнализираха, че студентката е била привлечена да отиде на среща със обвинения в кафене в края на март посредством публикация във Facebook за работа.

След това мъжът отвел момичето в бръснарница, където явно е осъществено убийството ѝ. " Три дни по-късно е било намерено нейното тяло ", споделиха управляващите.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР