Щастливо посрещане на новата 2023-та година, пожела в профила си

...
Щастливо посрещане на новата 2023-та година, пожела в профила си
Коментари Харесай

Фандъкова: Нека да имаме желанието и търпението да чуваме и тези, с чието мнение не сме съгласни

Щастливо посрещане на новата 2023-та година, пожела в профила си във фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

На прага на новата година пожеланията ни са баланс сред това, което желаеме да променим и това, което се стремим да запазим. Нека през идните 365 дни да намерим мъдрост и сили да съграждаме този баланс, като общественост, която търси единодушие за общите си цели. Нека да имаме желанието и търпението да чуваме и тези, с чието мнение не сме съгласни, да разбираме и техните причини. Трудните въпроси нямат елементарни отговори, а когато ни оферират такива, зад това най-често е скрита друга мисъл, написа Фандъкова. 

Пожелавам на всички ни през 2023 година повече обич, въпреки че тя в никакъв случай не е допълнително, изключително, когато я даваме. Повече сили да сбъдваме фантазиите си, тъй като цената на фантазиите са упоритият труд и отдадеността; Повече съзидателна сила и добротворчество, тъй като в тези старания се крият удовлетвореността и щастието. Здрава и плодородна 2023-а година!, пожела столичният кмет. 

Фандъкова предложения всички жители и посетители на столицата на празничния концерт, който ще се организира на пл. „ Княз Ал. Батенберг “!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР